Wie ben ik

Ingrid Pallast

Achtergrond

Mijn naam is Ingrid Pallast (1970). Ik heb Twentse roots en woon sinds mijn studietijd in Nijmegen. Ik woon samen met Maurits en onze kinderen, Hidde en Fenne. Ik studeerde Politicologie en Bestuurs en Organisatiewetenschappen en werk ruim 20 jaar als beleidsadviseur in het Sociale Domein bij de lokale overheid.

 

Ik heb een grote belangstelling voor mensen en hun persoonlijke ontwikkeling.
Daarom volgde ik de vierjarige opleiding tot Master coach en counselor aan het Europees Instituut, een onderdeel van de Baak, Management Centrum VNO-NCW.

Vanaf 2010 werk ik als zelfstandig coach en counselor. Ik ben aangesloten bij NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. Ik werk als coach voor een aantal zorgorganisaties in Nijmegen. Andere opdrachtgevers zijn het onderwijs en de overheid. Daarnaast begeleid ik ook particulieren.

Persoonlijke visie

Ik heb een optimistische kijk op het leven. Mijn focus ligt op de sterke kanten van mensen en hun mogelijkheden voor de toekomst. Van nature ben ik nuchter en die nuchterheid vertaalt zich ook in mijn coaching. Ik maak problemen niet groter of complexer dan ze zijn, maar ga met je op zoek naar werkbare oplossingen. Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt en zichzelf kan zijn.