Sparren

Gewoon sparren

Je hoeft geen specifieke aanleiding te hebben om een coachingstraject in te gaan. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt om eens met een onafhankelijk iemand van gedachten te wisselen over zaken die voor jou belangrijk zijn. Waarbij het prettig is om daar bewust de tijd voor te nemen. In een andere setting dan met je partner of vrienden te sparren over zaken die je bezighouden.

Voel je je bij vrienden misschien bezwaard om het enkel en alleen over jezelf te hebben, bij een coachingsgesprek is de focus volledig gericht op jou en je vraag. Dit zorgt ervoor dat je beter tot de kern komt. Je vergroot  daarmee de kans op een echte oplossing.

Mijn vragen en feedback helpen je op weg

Als coach en counselor kan ik je helpen bij het structureren van je gedachten, het opsporen van blinde vlekken of zaken in een ander perspectief plaatsen. Open vragen van een objectieve, deskundige sparringspartner kunnen je op weg helpen bij het aanscherpen van je gedachten en plannen. Je kan reflecteren op gebeurtenissen en doet nieuwe inzichten en of ideeën op. Ik denk met je mee en geef je feedback in een veilige setting. Hierdoor kun je weer verder met nieuwe motivatie en energie.

Sparren met een onafhankelijke en betrokken coach

Even sparren met een onafhankelijke maar betrokken coach kan ook ondersteunend zijn in een verdrietige of kwetsbare fase. In je leven zijn er soms moeilijke periodes. Afscheid moeten nemen van een dierbare naaste, een scheiding van je partner, zorgen om je kind, verdrietige gebeurtenissen uit het verleden die weer opspelen of gewoon niet lekker in je vel zitten zonder precies te weten waarom.

In zo’n periode heb je waarschijnlijk geen concrete coachingsvraag waar je aan wil werken maar kan het wel heel prettig zijn om te praten over wat je bezig houdt, zaken in een ander perspectief te zetten en even stil te staan bij alle emoties, gedachten en gevoelens.

Sparren als steuntje in de rug in moeilijke tijden

Een coachingsgesprek kan helpend zijn om wat sterker te staan in zo’n moeilijke periode en geeft je een steuntje in de rug om overeind te blijven en de overgang te maken naar een nieuwe levensfase. Ik bied je een luisterend oor, help je met het hervinden van je kracht en energie, en onderzoek samen met jou wat je nodig hebt.

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken,
neem dan vrijblijvend contact met mij op.

sparren