Sparren

Gewoon sparren

Je hoeft geen specifieke aanleiding te hebben om een coachingstraject in te gaan. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt om eens met een onafhankelijk iemand van gedachten te wisselen over zaken die voor jou belangrijk zijn. Waarbij het prettig is om daar bewust de tijd voor te nemen. In een andere setting dan met je partner of vrienden te sparren over zaken die je bezighouden.

Voel je je bij vrienden misschien bezwaard om het enkel en alleen over jezelf te hebben, bij een coachingsgesprek is de focus volledig gericht op jou en je vraag. Dit zorgt ervoor dat je beter tot de kern komt.  Je vergroot  daarmee de kans op een echte oplossing.

Mijn vragen en feedback helpen je op weg

Als coach en counselor kan ik je helpen bij het structureren van je gedachten, het opsporen van blinde vlekken of zaken in een ander perspectief plaatsen. Kritische vragen van een objectieve, deskundige sparringspartner kunnen je op weg helpen bij het aanscherpen van je gedachten en plannen. Je doet nieuwe inzichten en of ideeën op. Ik denk met je mee en geef je feedback in een veilige setting. Hierdoor kun je weer verder met nieuwe motivatie en energie.

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken,
neem dan vrijblijvend contact met mij op.

sparren