Werk en loopbaan

Loopbaankeuzes

Doen wat je echt wil 

Wil je een nieuwe stap in je loopbaan zetten, maar weet je niet goed welke dat is, of  hoe je de juiste keuze kan maken? Misschien vraag je je af of je nog wel op de juiste plek zit in je huidige werk. Of weet je eigenlijk wel wat je zou willen, maar ben je bang om de sprong te wagen of heb je nog twijfels, waardoor je niet in actie komt.

Keuzes in je loopbaan 

Herken je een van deze vragen? Bij alle vragen over loopbaan gaat het om het maken van keuzes. Soms heel concreet en groot: de keuze voor een andere werkgever, functie, een nieuwe studie of de start van je eigen bedrijf. En soms wat kleiner: de keuze om stapjes te zetten naar een werksituatie die beter dan nu aansluit bij jouw wensen, persoonlijkheid en talenten.

Ontdekken wat jij wilt en kunt 

Ik kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes rond je loopbaan. Vóór je een goede keuze kunt maken, is het zaak dat je weet wat jij kunt, wilt en belangrijk vindt. We gaan dus op zoek naar jouw kwaliteiten, drijfveren en inspiratiebronnen. Waar ben je goed in, waar krijg je energie van? Wat wil je leren, waar sta je nu? Welke hobbels en uitdagingen ben je tegengekomen of verwacht je? Hoe kun je daar op een goede manier mee omgaan? Samen vinden we het antwoord  op dit soort vragen.

Plannen concreet maken 

Misschien ben je al geholpen met het maken van een goede keuze en kun je daarna zelf aan de slag met de uitvoering. Ik kan je ook begeleiden om je voornemens en plannen concreter te maken, de juiste route uit te stippelen en echt stappen te zetten.

Zelfvertrouwen 

Om stappen te zetten heb je zelfvertrouwen nodig. Daar kunnen we ook samen naar kijken: hoe versterk je dat?

Op basis van jouw wensen en behoefte rond je loopbaan stellen we een passend coachingstraject samen.

loopbaankeuzes